Wandbekleding

Wil je de inrichting van jouw stand of (winkel/bar/restaurant)interieur helemaal afstemmen op je persoonlijke smaak of huisstijl, dan kun je bij ons kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment in wandbekleding.

Of het nu gaat om een behang met structuur of een zelfklevend materiaal met een metallic uitstraling, we kunnen alles voorzien van een full colour print.

Er zijn materialen die naadloos te verwerken zijn, maar ook materialen die opgedeeld worden in banen. Sommige zijn voorzien van een blockout laag, waardoor je niet eerst hoeft te witten. Natuurlijk zijn de materialen voorzien van brandwerende certificaten, zodat je ze (internationaal) op beurzen toe kunt passen.

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste wandbekleding of advies wilt over het aanbrengen hiervan, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar!

 Tover je saaie wand om tot één groot, kleurrijk, passend geheel!

Airtex is een fijn geweven polyesterdoek met PVC coating. De mooie, matte uitstraling van een textieldoek, maar de eigenschappen van een PVC doek. Zo is het makkelijk schoon te maken, brandvertragend en krasvast.

Het materiaal is ook wel bekend onder de naam Walltex, Artex of Airtex Magic. Het is zeer goed te verlijmen op een wand als een behang, echter stukken goedkoper dan vinyl en papier behang.

Door de fijne structuur worden de prints haarscherp afgebeeld. Airtex is leverbaar met een grijze achterzijde (greyback), waardoor eventuele oneffenheden op de achtergrond niet door de print schijnen. En naadloos aan te brengen door de afmeting van maar liefst 5 x 30 meter uit één stuk. Het is zowel in een glanzende als matte variant verkrijgbaar.

Airtex wandbekleding is makkelijk aan te brengen. Het is net als behangen alleen dan maar één stuk, dus geen naadjes! Wij kunnen alle benodigdheden leveren voor het aanbrengen van deze wandbekleding. Wilt u het door professionals laten doen? Geen probleem wij kunnen ook plakken op locatie. Heeft u vragen wij beantwoorden ze graag!