Vloerstickers

Onze slijtvaste vloerstickers zijn super duurzaam, makkelijk schoon te houden en antislip. Veeg de vloer aan met de concurrentie!

Vloerstickers zijn niet meer weg te denken als reclamemiddel. Jules’Reclame levert een aantal bijzondere vormen van vloerstickers die u kunt inzetten voor actiemarketing, guerrilla-marketing of voor andere tijdelijke of langdurige reclame-uitingen. Onze vloerstickers zijn gemaakt van 3M & Asphalt-Art folie die door een unieke, uiterst sterke lijmlaag geschikt zijn voor binnen- en buitengebruik op poreuze en niet-poreuze ondergronden zoals asfaltbeton, asfalt, stoeptegels, straatklinkers, tegelvloeren, (betonnen) muren en zelfs traanplaat. Wij monteren de vloerstickers door heel Nederland en België.

U kunt vloerstickers gebruiken als reclame maar wij leveren de stickers ook aan particulieren. Een leuke vloersticker met bijvoorbeeld honden pootjes hartstikke leuk voor in de kinderkamer of een andere ruimte. Bekijk ons assortiment

Toepassing vloerstickers:

Bus, tram of metrostations. Showrooms, trappen, POS. Musea, vergaderingen en andere culturele evenementen. Opritten, parkeerplaatsen, tankstations. Voetgangersgebieden, winkels, supermarkt en nog veel meer!

Voordelen van vloerstickers:

Een sterke visuele impact.
Robuust tegen slijtage.
Krasvast en anti-slip op droge en natte omstandigheden
Lange levensduur.
(3 & 12 mnd vloersticker binnen gebruik)
(12 mnd vloersticker buiten gebruik)

De stickers zijn eenvoudig te monteren en te verwijderen (zonder lijmresten).

Je kunt zelf een ontwerp maken en aanleveren. Wilt u zelf een ontwerp aanleveren bekijk dan hier informatie over de aanleverspecificaties. Wij kunnen ook met u de wensen bespreken en een ontwerp maken. Bent u bang dat het plakken niet helemaal gaat lukken? Geen probleem wij kunnen voor u de sticker monteren.