Mast vlaggen

Reclamevlaggen worden ook wel mastvlaggen, wappervlaggen of logovlaggen genoemd. Bij Jules’Reclame kunnen we deze vlaggen maken vanaf oplage 1. We kunnen deze vlaggen met een zeer hoge resolutie en intense kleuren bedrukken met onze milieuvriendelijke inkten. Door de sublimatietechniek resulteert dit in haarscherpe prints met heldere kleuren. Wij zijn in staat om snel vlaggen te leveren van goede kwaliteit.

Afmetingen:

60 x 40 cm
100 x 70 cm
150 x 100 cm
180 x 120 cm
225 x 150 cm
300 x 200 cm
450 x 300 cm

Baniervlaggen

Een hoog formaat vlag is een rechthoekige verticale vlag, ook wel baniervlag genoemd.

Deze vlaggen kunnen door de open zoom, ook wel tunnel genoemd, aan de bovenzijde bevestigd worden aan een banieruithouder die 360 graden kan ronddraaien. Aan de onderzijde hangen de vlaggen los (ze worden aan de mast bevestigd door middel van een ring en een clip/karabijnhaak). Op deze manier zijn de vlaggen ook als het windstil is goed zichtbaar. Natuurlijk kunnen we de baniervlaggen ook zonder tunnel aan de bovenzijde maken. De vlag is dan voorzien van karabijnhaken.

Dubbelzijdige banieren worden gemaakt van Bannerdoek Opaak Lichtdicht. Dit is een materiaal van 800 gr/m2 met een zwarte inlage. Hierdoor is het aan twee zijden te voorzien van een verschillende print en is de opdruk aan twee kanten leesbaar. De vlaggen zijn dan aan de boven- en onderzijde voorzien van een tunnel, dus daar moet de mast op aangepast zijn. Ben je hier niet zeker van, dan kunnen wij je helpen met het juiste advies.

Beachflag Milano

De Beachflag Milano is zowel indoor als outdoor te gebruiken, afhankelijk van de gekozen voet.

Beachflags worden gemaakt van Vlag of Polymesh. Het verschil in beide materialen is het gewicht en de perforatie in Polymesh, hierdoor is het beeld minder goed zichtbaar. Polymesh is lichter dan Vlag en gaat gemiddeld langer mee dan beachflags van standaard vlaggenmateriaal.

Om de levensduur van circa 6 maanden te verlengen, raden wij aan om de beachflags bij windkracht 6 en hoger binnen te halen.

De beachflags zijn makkelijk zelf op te zetten.

Afmetingen:

Milano 220: Een vlagmaat van 220 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 300 cm.
Milano 330: Een vlagmaat van 330 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 410 cm.
Milano 440: Een vlagmaat van 440 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 520 cm.

Beachflag Verona

De beachflag Verona heeft een haakse top en een rechthoekige vlag. Dit is na de Milano de meest bestelde beachflag. Deze beachflag is verkrijgbaar in drie maten, net als de bijbehorende mast.

Verona 150: Een vlagmaat van 150 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is ca. 240 cm.
Verona 260: Een vlagmaat van 260 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is ca. 350 cm.
Verona 370: Een vlagmaat van 370 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is ca. 460 cm.

Beachflag Verona leent zicht ook uitstekend voor indoor gebruik.

Beachflag Napoli

De beachflag Napoli is een mooie beachflag met een aparte vorm. Deze beachflag loopt helemaal rond in de top. Verkrijgbaar in drie maten, net als de bijbehorende mast.

Napoli 200: Een vlagmaat van 204 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 280 cm.
Napoli 300: Een vlagmaat van 309 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 390 cm.
Napoli 400: Een vlagmaat van 414 cm. De totale hoogte inclusief mast en voet is 500 cm.

De beachflags worden niet omgezoomd geleverd en zijn eenvoudig zelf op te zetten.

Beachflag Bari

De beachflag Bari is een beachflag met een ronde vorm aan de bovenkant. Met een vlagmaat van 190 cm is de totale hoogte inclusief mast en voet ongeveer 275 cm.

Bij een beachflag denkt men natuurlijk eerst aan outdoor gebruik. Het is overigens ook mogelijk om de beachflags in te zetten voor indoor gebruik. Zo zie je beachflags ook weleens verschijnen op indoor evenementen als beurzen. Wil je een beachflag gebruiken voor indoor? Zorg er dan voor dat je een geschikte voet uitkiest.

Beachflag Roma

Onze beachflag Roma is alleen voor indoor doeleinden geschikt. Als je kiest om de vlag met mast te ontvangen, zit daar ook een voetplaatje bij. Hierdoor is dit een ideale vlag om te gebruiken in winkels of op beurzen.

Je kunt kiezen uit 2 materiaalsoorten. 3-draadsglanspolyester materiaal Vlag of geperforeerd Polymesh. Polymesh staat bekend om haar langere levensduur. Beide materialen rafelen niet.

Bij deze beachflag hoort een aparte mast en voetplaatje met bijbehorende transporttas. Dit is als setje apart te bestellen.

Beachflag Genua

De beachflag Genua is een kleine beachflag met een aparte vorm. Deze beachflag is er in één maat, net als de bijbehorende mast. Hierbij kunnen verschillende voeten gekozen worden.

Deze beachflag heeft een vlagmaat van 165 cm, welke kan oplopen tot 250 cm inclusief mast en voet. Dankzij deze hoogte zal jouw beachflag goed opvallen. Een beachflag gaat gemiddeld circa 6 maanden mee. Door jouw beachflag op tijd binnen te halen kan deze levensduur verlengd worden. Is er sprake van windkracht 6 of hoger? Dan adviseren wij je om jouw vlag binnen te halen.