Visitekaartjes drukken en maken

Een eerste indruk maak je maar  één keer. Het is daarom belangrijk dat je bij een zakelijke ontmoeting een goede herinnering achterlaat. Een visitekaartje is de ideale middel om dit te bereiken. De ontvanger heeft dan niet alleen je contactgegevens, maar raakt zo ook beter bekend met je bedrijf en huisstijl. Hoe mooier en opvallender het design, hoe langer jij en je bedrijf in de gedachten van de ontvanger blijft. Wilt u visitekaartjes drukken? Dan bent je aan het juiste adres!

Jules’Reclame heeft goede ontwerpers zitten die uw visitekaartje passend kunnen maken in uw huisstijl en waar je meteen een goede indruk mee maakt.
Visitekaartjes bestellen kan in verschillende formaten. Van een standaard visitekaartje tot aan een gevouwen visitekaartje, liggend of staand. Visitekaartjes worden een- of tweezijdig full color bedrukt op 300 grams sulfaatkarton. Je visitekaartje voelt hierdoor extra stevig aan.

Een visitekaartje hoeft niet altijd een visitekaartje te zijn. Door de fijne afmetingen kun je er ook veel andere dingen mee. Denk eens aan een prijskaart, instructiekaart, bedankkaart of entreekaart.

Afwerkingen

400 grams visitekaartjes met spot UV afwerking

Deze premium papiersoort laat jouw visitekaartje echt opvallen. Maar vooral de spot UV afwerking zorgt voor net dat extra beetje exclusiviteit! Met een spot UV afwerking wordt een deel van het visitekaartje namelijk glimmend afgewerkt. Dit geeft een bijzonder mooi effect aan jouw luxe visitekaartjes. De visitekaartjes zijn vier keer dikker dan printpapier en geven daardoor een professionele indruk.

PVC visitekaartjes

Deze unieke en kwalitatief hoogwaardige visitekaartjes zullen het gespreksonderwerp zijn tijdens een seminar of netwerkavond. Deze plastic visitekaartjes worden gedrukt op stevig PVC en zijn voorzien van jouw persoonlijke opdruk. Met deze PVC visitekaartjes ben je er zeker van dat jouw bedrijf niet vergeten wordt. PVC visitekaartjes hebben de uitstraling van een bankpas en hebben stijlvolle afgeronde hoeken. De plastic visitekaartjes zijn 0,76 mm dik en zijn daardoor zeer stevig.

Wilt u uw visitekaartjes drukken of laten ontwerpen bij Jules’Reclame? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!