stoepborden

Stoepborden

Zo lopen we nog eens tegen jouw koopjes aan! Met een stoepbord val je op tussen de menigte ; de ultieme winkelreclame! Je hebt de keuze uit verschillende soorten stoepborden; met of zonder poster.

Al onze borden zijn:

  • 100% of spatwaterdicht.
  • Voorzien van een handig systeem om gemakkelijk je posters te verwisselen.
  • Stabiel en handig verplaatsbaar.
  • Vervaardigd van mooi geanodiseerd aluminium.

Stoepborden verschillen in waterbestendigheid, kleur, design, gewicht en poten of wieltjes.

Stoepbord met watervoet

Eén van de meest verkochten stoepborden zijn de borden met een watervoet. Dit bord is gemakkelijk verrijdbaar door de voet op wieltjes en de posters zijn eenvoudig te verwisselen door het gepatenteerde kliksysteem. Bestand tegen zware weersomstandigheden (mits de voet voldoende gevuld is), dus uitermate geschikt voor buitengebruik.

Inklapbaar stoepbord

Het meest verkochte, absoluut 100% waterdichte stoepbord van Nederland. Het A-model/sandwichmodel met 2 jaar garantie is inklapbaar, dus gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. Posters zijn aan beide zijdes van het stoepbord te plaatsen en te vervangen.

Stoepbordposter laten ontwerpen

Eén van de diensten van Jules’Reclame is het ontwerpen van reclame uitingen. Wij hebben ervaren ontwerpers zitten die uw stoepbordposter kunnen ontwerpen naar uw wensen in de huisstijl van het bedrijf. Een pakkende tekst verzinnen en zo’n ontwerp maken dat de klant naar binnen worden getrokken.

Heeft u zelf wat ideeën? Wij gaan met u in gesprek om uw wensen te bespreken, zo komen we samen tot een super mooi eindresultaat!