Spandoekframes

Spandoeken printen of beletteren Een spandoek is een ideale manier om uw boodschap te communiceren tijdens evenementen of sportwedstrijden. Wij printen of plakken spandoeken op alle mogelijke formaten en kunnen ook de montage verzorgen. De spandoeken kunnen enkel- of dubbelzijdig geleverd worden, met alleen een tekst of met full color foto’s er op.Voor festiviteiten en evenementen is een spandoek zeer geschikt. De voordelen hiervan zijn het lichte gewicht en de handige transport- en opslag mogelijkheden. Ook is een spandoek altijd gemakkelijk op te hangen. Spandoeken kunnen in iedere maat in full colour geprint worden.

Van ontwerp tot afwerking

Het ontwerp kunt u bij ons laten maken. De spandoeken worden voorzien van ringen en zijn eenvoudig op te hangen. Hierbij kunnen diverse bevestigingsmaterialen zoals spanrubbers, koord of zelfs een frame bijgeleverd worden. Spandoeken zijn gemakkelijk te transporteren en op te hangen. U kunt het spandoek meerdere keren gebruiken!

Formaten

Er zitten eigenlijk geen beperkingen op de maat van de spandoeken. Onze printer kan tot 320 cm breed printen, de lengte is vrijwel onbeperkt. Mocht het spandoek nog groter worden, dan lassen wij de doeken netjes voor u aan elkaar. Als standaard maat voor een spandoek kunt u denken aan het formaat 300 x 90 cm.

Materialen

Het meest gebruikte materiaal voor spandoeken is PVC zeildoek (Frontlit). Dit is sterk materiaal en eenvoudig schoon te maken, ideaal voor buiten. Voor toepassingen binnen is dit ook mogelijk. Verschillende materialen waarop geprint kan worden zijn: Truck, Frontlit, Backlit, Artex, Mesh Super, Speaker Mech, Mesh Plus.