rollup banner

Rollup banner

Een rollup banner is erg handig. Deze kwaliteitsvolle banners kunnen heel eenvoudig opgerold en netjes opgeborgen worden. U kunt de roll up-banner dus compact en snel vervoeren.

Goedkope rollup banners bestellen

U kunt ons gerust de specialist op het gebied van rollup banners drukken noemen. Want onze rollup banners staan bekend om de goede kwaliteit, de lage prijzen en de snelle levering.

Door de grote hoeveelheden rollup banners die we drukken, kan de prijs laag zijn met toch een perfecte kwaliteit.

Met rollup banners heeft u een groot oppervlak ter beschikking voor uw eigen ontwerp. Druk er uw bedrijfsnaam, logo of een foto op af en val op. Of u nu een kleiner formaat nodig hebt of ervoor kiest om helemaal uit te pakken en voor een groter formaat te gaan, bij Jules’Reclame bent u aan het juiste adres.

Basic rollup banner

De bedrukte basic rollup banners in de breedte 60, 80, 85, 100 en 120 x 205 cm zijn van dezelfde serie. Alle systemen hebben een dubbele voet en een enkele aluminium stok voor het doek aan de achterkant. Op de stok is eventueel een lampje te bevestigen (50 watt spotje, los bij te bestellen). De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium.
Er wordt een handige, gevoerde zwarte tas bijgeleverd waar de banner precies in past. We drukken de print enkelzijdig full colour op 510 grams scheurvast bisonyl of 350 grams premium block out.

Ontwerp

Bij Jules’Reclame kunt u zelf uw ontwerp aanleveren. Wilt u meer informatie over de aanleverspecificaties dan kunt u die hier bekijken.

Heeft u zelf geen idee hoe u uw banner er uit wilt laten zien of heeft u de programma’s niet om een ontwerp te maken? Geen nood! Wij hebben ervaren ontwerpers die dit voor u kunnen regelen. Een passend ontwerp kunnen maken binnen uw huisstijl en uw ontwerp tot werkelijkheid kunnen maken. Wilt u advies, een banner laten ontwerpen of andere vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!