reclameborden

Reclameborden

Op zoek naar een reclamebord, een bouwbord of een gevelbord? Laat ons je ontwerp direct op de plaat bedrukken, of op slijt- en krasvast stickervinyl met een polymeerafwerking. Zo kan je boodschap jarenlang mee.

  • Enkel- of dubbelzijdig, full color bedrukt
  • Diverse luxe afwerkingen

Goedkope sportveldborden bedrukken

Jules’Reclame bedrukt uw sportveldborden voor de laagste prijzen. Bedruk uw bedrijfsnaam, slogan of logo op deze borden en laat een sportieve indruk achter!

Sportveldborden, ook wel reclameborden of voetbalborden genoemd, zijn de ideale manier om uw bedrijf op een sportieve manier te promoten. Sport en reclame gaan hand in hand. Of u zich nou op een tennisbaan of voetbalveld bevindt, het grootste gedeelte van het speelveld zal omringd zijn door reclameborden.

Materiaal en afwerking

Onze sportveldborden worden van het materiaal trespa gemaakt. Trespa is van oorsprong een bouwmateriaal. De platen zelf kunnen niet bedrukt worden, we persen dan ook een kwalitatieve outdoorsticker op het materiaal. Ter extra bescherming worden deze platen altijd afgewerkt met een mat of glans laminaat met UV block.

Bouwborden, zien en gezien worden

Bij nieuwe bouwprojecten wordt meestal een bouwbord geplaatst waarop verschillende zaken worden gecommuniceerd. De mogelijkheden om het dergelijke bebording klanten te bereiken worden vaan niet ten volle benut.

Plaatsbepaling, grootte, beeldopmaak en wisselteksten zijn zeer belangrijk om uw doel te bereiken. Wij vervaardigen de bouwborden volledig zelf en plaatsen deze op iedere gewenste locatie.

Heeft u al een bouwbord maar wilt u een andere tekst of beeld? Geen probleem! Wij kunnen de borden ook voor u aanpassen.