Raamstickers

Raamstickers bepalen vaak de eerste indruk van je product, pand of ruimte. Een raamsticker kan ook perfect bijdragen aan uw reclame campagne of sales evenement. Wellicht wilt u uw sticker heel ergens anders voor gebruiken. Gaatjesfolie is bijvoorbeeld ideaal wanneer men vanuit binnen naar buiten moet kunnen kijken, maar niet andersom. Of gewoon om uw raam te versieren.

Er zijn 3 verschillende soorten raamstickers:

Gesneden raamstickers:

Gesneden raamstickers zijn makkelijk zelf te ontwerpen naar eigen idee in de gewenste maat. U kunt de sticker voorzien van bijvoorbeeld uw huisnummer, naam, adres, logo of andere teksten en afbeeldingen. U kunt ook een border laten uitsnijden of een patroon. Wilt u zelf iets ontwerpen en dan doormailen? Dan vindt u hier meer informatie.

Full color raamstickers

Kantoor of wachtruimte kunt u makkelijk met bubble free full color raamfolie (glasfolie, raamstickers) een geheel andere uitstraling geven. Etalage, winkel of pui is snel en makkelijk van full color raamstickers te voorzien. U kunt het zelf online ontwerpen, bestellen en kopen. De uitstraling of functionaliteit die u zoekt kunt u zelf ontwerpen. Wij kunnen voor u ook een ontwerp maken en de sticker monteren.

Plakfolie ook wel plakletters genoemd

Plakletters zijn verkrijgbaar in 1 kleur. Ideaal voor een logo of naam. Deze stickers zijn makkelijk zelf aan te brengen op het raam en u kunt zelf ook een ontwerp maken. Wij kunnen ook een ontwerp maken en de sticker aanbrengen. Neem een kijkje in ons assortiment van raamstickers