Plakinstructies

 

Benodigdheden:

– Een stofvrije doek en wat zeepsop om de ondergrond schoon en vetvrij te maken; gebruik geen schoonmaakmiddelen met siliconen of glansmiddelen zoals Glassex.

– Schilderstape (bijvoorbeeld van Tesa).

– Een schone droge doek of een bankpas om de sticker aan te drukken.

– Een speld om eventuele luchtbelletjes door te prikken.

 

Plakinstructie

Plak niet onder een temperatuur van 10 graden Celcius,

1. Maak de ondergrond goed schoon en vetvrij.

2. Maak de sticker aan de achterzijde goed schoon en breng hem aan op de juiste positie. Plak de sticker links en rechts met schilderstape vast.

3. Als de sticker op de goede plaats zit, plakt u de sticker over de gehele breedte aan de bovenkant met schilderstape vast. Verwijder de twee stukjes tape aan de zijkanten.

4. Klap de sticker naar boven en verwijder het rugvel aan de achterzijde. Let op dat er geen stukjes rugpapier op de letters achterblijven. Maak de ondergrond nogmaals stofvrij.

5. Klap de sticker voorzichtig terug, maar plak hem nog niet vast. Laat de sticker niet op de ondergrond vallen! Wrijf met de hand, een doek of een bankpas (let op scherpe braampjes) de sticker stevig vast. Begin in het midden van boven naar beneden te wrijven. Wrijf vervolgens vanuit het midden de linker- en de rechterkant vast.

6. Verwijder de applicatiefolie van de sticker. Let goed op dat de letters niet meekomen met de folie. Mocht dit toch gebeuren, plak de folie dan voorzichtig terug en wrijf de letter nogmaals goed aan. Laat eventueel de sticker eerst een tijdje met de applicatiefolie zitten om de lijm de kans te geven goed op de ondergrond te hechten.

7. Eventuele luchtbelletjes kunt u met een speld in het midden inprikken en van buiten naar het gaatje toe weg wrijven. Na enkele dagen is de sticker optimaal aan de ondergrond gehecht.

Disclaimer

Jules’Reclame kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen voor, tijdens en na het aanbrengen van de sticker. Ook beschadigingen die optreden bij het verwijderen van de sticker zijn voor eigen risico.