placemats

Placemats

Nooit meer kringen in je tafelblad! Laat papieren placemats van horecakwaliteit drukken. Placemats met foto of logo bestel je in verschillende maten. De placemets kunnen aan beide zijden afgewerkt worden met een waterafstotend mat- of glanslaminaat, voor een lange levensduur. Kies uit een budget en duurzaam papier of een stevig houtvrij papiersoort.

Goedkope placemats bedrukken

Placemats van Jules’Reclame zijn in veel papiersoorten en afwerkingen te drukken. Wij bedrukken ze enkelzijdig of dubbelzijdig in full color voor u, altijd op A3 formaat.  Dun papier voor eenmalig gebruik of dikkere materialen voor vaker gebruik.

Bedrukking

4/0 enkelzijdig full color. De bedrukking 4/0 enkelzijdig full color is een bedrukking waarvan maar één zijde van het papier bedrukt wordt. Deze zijde kan bedrukt worden in full color.

4/4 dubbelzijdig full color. 4/4 staat voor tweezijdig full color. Als u kiest voor de bedrukking 4/4 dubbelzijdig full color dan wordt het papier aan beide kanten bedrukt in full color.

4/0 enkelzijdig full color bedrukking is de meest gekozen bedrukking.

Materiaal

Wij kunnen voor u placemats op 6 verschillende materialen drukken.

80 grams recyclingpapier. 80 grams recyclingpapier is gemaakt van 100 % oud papier. Het papier heeft een matte uitstraling en is zowel met pen als potlood goed beschrijfbaar. Op dit papier zou je dus een leuke kleurplaat placemat van kunnen drukken voor de kinderen.

90 grams lasergeschikt bankpost. Dit papier is goed beschrijfbaar en wordt voornamelijk gebruikt voor briefpapier en notitieblokken.

100 grams mat mc. 100 grams mat mc is een lichte papiersoort met een matte uitstraling. MC is de afkorting van “Machine Coated”. Het wordt aangebracht tijdens de productie van het papier. Door deze coating wordt het papier beter geschikt om te drukken. De inkt hecht op deze manier beter en droogt sneller.

120 grams lasergeschikt bankpost. De 120 grams lasergeschikt bankpost is een wat luxere versie dan de 90 grams lasergeschikt bankpost. Het papier is wat dikker en gaat dus wat langer mee.

300 grams recyclingpapier. De 300 grams recyclingpapier is gemaakt van 100% oud papier. Wilt je je steentje bijdragen voor het milieu? Dan is dit het ideale papier.

350 grams mat mc met dispersielak. Dit papiersoort is een zware papiersoort. De 350 grams mat mc met dispersielak heeft een matte uitstraling. De dispersielak is aangebracht voor extra bescherming van het drukwerk.