makelaarsborden

Makelaarsborden

Raamborden zijn niet alleen geschikt als makelaarsborden; het zijn ook prima dragers voor andere boodschappen vanaf het raam. Raambord (ook wel V-borden genoemd)

  • Staand of liggend.
  • Enkelzijdig, full color direct op de kanaalplaat (3,5 mm polypropyleen) geprint. Een mooie kwaliteit die scheurvast en zeer weersbestendig is.
  • Het bord wordt haaks op de kanalen gerild en is daardoor zeer goed bestand tegen harde windstoten.

‘Te koop’, ’te huur’ en ook andere boodschappen kunnen op deze borden worden geprint. Bijv. geboortemededelingen, open-huis-routes enz. De borden zijn weerbestendig en van een goede kwaliteit materiaal. Ook kunnen de borden worden hergebruikt.

De borden worden rechtstreeks geprint waardoor de kleuren nog mooier uitkomen en de print blijft ook langer mooi.
U krijgt de borden kant en klaar afgeleverd, gesneden en gevouwen.U heeft ook de keuze uit de volgende opties:

-Insnijden en voorzien van tape: U krijgt het bord afgeleverd met tape, zo kunt u het bord gelijk op een raam bevestigen.
-Insnijden + boorgaten en zuignappen: U krijgt het bord afgeleverd met 4 zuignappen, kan worden bevestig op vlakke wanden/ramen

Afmetingen

Voor makelaarsborden zijn 3 standaard maten beschikbaar.

Raambord staand, dit bord heeft de afmetingen 100 x 70 cm. Wordt gevouwen naar 50 x 70 cm.

Raambord liggend, dit bord heeft de afmetingen 140 x 50 cm en wordt gevouwen naar 70 x 50 cm.

Raambord staand 2, dit raambord heeft als afmetingen 140 x 100 cm. Dit bord wordt gevouwen naar de afmetingen 70 x 100 cm.

Afwerking

U kunt er voor kiezen om de V-bord(en) te laten insnijden en voorzien van tape. Een andere optie is om de borden in te laten snijden en te laten voorzien van boorgaten en zuignappen.

Wij hebben alles in huis om uw reclame bord te laten stralen. Lever een ontwerp aan of laat een ontwerp maken door één van onze designers. Als u vragen heeft, wij staan graag voor u klaar!