magneetplaten
werkki 010

Magneetplaten

Misschien heb je er nog niet zoveel van gehoord: magneetreclame. Magneetreclame is een eenvoudige manier om reclame te maken op de auto, het grote voordeel hiervan is dat deze ook weer makkelijk verwijderd kan worden. Magneetreclame wordt gedaan doormiddel van magneetplaten.

De platen kunnen soms de ideale oplossing zijn. Wisselt u bijvoorbeeld veel tussen auto’s? Dan kunnen magneetplaten een voordeel bieden ten opzichte van autobelettering, omdat magneetplaten makkelijk te plaatsen en weer te verwijderen zijn. Wij kunnen u diverse gesneden magneet platen eventueel met full color afbeeldingen tegen zeer scherpe tarieven aanbieden zonder concessie te doen aan de kwaliteit. De rolhoogte van deze platen is maximaal 60cm breed.

Magneetplaat met eigen ontwerp

Met een magneet plaat kunt u uw auto of bedrijfswagen steeds weer een andere uitstraling geven en daardoor op verschillende manieren reclame maken. De platen zijn gemaakt van 0,9 mm dik magneetfolie en sticker-vinyl en zijn ideaal te gebruiken op vlakke ondergronden. De maximale afmeting aan 1 zijde van de magneetplaat is 100 cm. Het gebruik van een magneet plaat(en) is een goedkope en eenvoudige manier van reclame en daardoor een ideaal communicatiemiddel.