Kleding bedrukken

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw nieuwe werk- of promotiekleding kan leveren én bedrukken? Wij bieden u een uitgebreid assortiment voor uiteenlopende doeleinden en hebben altijd een passende oplossing. U heeft de keuze uit diverse werkkleding, van broeken tot shirts en meer. Zoekt u kleding voor een specifieke branche? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo bieden wij horecakleding, zorgkleding, sportkleding en nog veel meer. Uw branchekleding kunt u daarnaast ook nog door ons laten bedrukken met uw eigen logo of tekst.

Neem ook zeker een kijkje bij ons assortiment relatiegeschenken die u uiteraard ook door ons kunt laten bedrukken.

Waarom kleding bedrukken bij Jules’Reclame?

Natuurlijk wilt u uw medewerkers voorzien van degelijke werkkleding. Waarom gaat u dan niet een stap verder en maakt u de kleding onderdeel van uw verdere naamsbekendheid? Uw medewerkers zijn het gezicht van het bedrijf en door uw kleding te laten bedrukken stralen zij nog meer professionaliteit uit, terwijl u tegelijkertijd meer eenheid binnen uw team creëert.

Ook wanneer u tijdelijke medewerkers inzet tijdens bijvoorbeeld een beurs of ander evenement wilt u natuurlijk dat zij herkend kunnen worden aan hun promotiekleding. Jules’Reclame kan al deze taken voor u uit handen nemen en zorgen voor kwalitatieve bedrijfskleding.

De mogelijkheden

Naast ons uitgebreide kledingassortiment kunnen wij u ook tal van mogelijkheden bieden voor het bedrukken van deze kleding. Waar u ook voor kiest, zowel onze producten als diensten zijn van hoge kwaliteit en altijd tegen de scherpste prijzen. Kleding bedrukken bij Jules’Reclame betekent dat u zelf bepaalt waar uw logo op de kleding gedrukt wordt, hoe groot u de opdruk wilt hebben en hoe snel u de bedrukte kleding wilt ontvangen. Er zijn twee soorten drukwerktechnieken, persen en zeefdruk.

Wilt u meer informatie? Klik om te bellen!

Neem snel een kijkje op onze site met alle kleding en verschillende merken, hier kunt u gelijk de prijzen, maten en voorraad zien!  www.textile4u.info