Wat is een huisstijl?

Een huisstijl wordt bepaald door verschillende elementen samen te voegen en deze consistent door te voeren in een bedrijf. Met het bedrijfslogo als eyecatcher en belangrijkste element van de huisstijl. Alle elementen samengevoegd vormen de visuele identiteit van een bedrijf. Het logo vormt samen met het visitekaartje, briefpapier en enveloppen de basis van de huisstijl. Vandaar uit wordt de huisstijl verder doorontwikkeld.

De grootte van de huisstijl is meestal afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Kleine, startende ondernemers die een huisstijl laten ontwerpen zullen meestal genoeg hebben aan een logo, visitekaartje en een website. Grote bedrijven zullen ook een grotere huisstijl laten ontwerpen, denk aan werkkleding, brochures, folders, autobelettering of zelfs de koffiemokken in de kantine.

Een huisstijl ontwerpen doen wij graag voor u

Wilt u een professionele huisstijl laten ontwerpen voor uw bedrijf? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van succesvolle huisstijlen. Van aannemersbedrijf tot schoonheidssalon en van advocatenkantoor tot banketbakker.
Wilt u meer informatie? Klik om te bellen!

Logo ontwerp
Vanaf
€ 99,-
Logo ontwerp
Onbeperkt voorstellen
Onbeperkt aanpassingen
Alle bestandsformaten
100% tevredenheidsgarantie
Logo + visitekaartje
Vanaf
€ 150
Logo ontwerp
Visitekaartje ontwerp
Onbeperkt voorstellen
Onbeperkt aanpassingen
Alle bestandsformaten
100% tevredenheidsgarantie
Complete huisstijl
Vanaf
€ 199
Logo ontwerp
Visitekaartje ontwerp
Envelop ontwerp
Briefpapier ontwerp
Volgpapier ontwerp
Onbeperkt voorstellen
Onbeperkt aanpassingen
Alle bestandsformaten
100% tevredenheidsgarantie

Een verzorgde huisstijl is onmisbaar voor ieder bedrijf, zowel voor creatieve starters als ervaren ondernemers. Bekende huisstijlen zijn bijvoorbeeld die van ABN-AMRO of Albert Heijn, maar niet alleen grote bedrijven willen tegenwoordig een professionele huisstijl laten ontwerpen. Ook kleinere bedrijven zoals plaatselijke kledingwinkels of eetcafés investeren graag in hun visuele identiteit.

Een goed ontworpen huisstijl is tijdloos en kan dus jaren meegaan! Bovendien creëert het onafhankelijk van de diensten of producten die u aanbiedt – herkenbaarheid, associatie, professionaliteit en vertrouwen voor uw klanten. Vertrouwen in uw bedrijf, maar vooral in de producten of diensten die uw bedrijf aanbiedt. Wist u dat een professionele huisstijl tot 20% meer winst kan opleveren voor uw onderneming?

Wilt u dat wij uw huisstijl ontwerpen of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op wij staan graag voor u klaar!