gevelbelettering

Gevelbelettering

De gevelbelettering en etalage uiting mist hun doel niet. Uw bedrijf kan hiermee nadrukkelijk aanwezig zijn. De presentatie naar de potentiële klanten is immers van groot belang daar je maar één keer een eerste indruk kan maken. Zien is letterlijk gezien worden.

Gevelbelettering wordt door ons uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteit materialen. Zowel belettering met folie als op solvent-basis geplot in full color op doeken, zeildoek, papier, polyester, sticker is een basismogelijkheid. Verder kan de belettering verfraaid worden door gevelletters, lichtbakken, doekbakken, neonverlichting (letters), reclamezuilen, etc.

Lichtbakken

Een mooie vorm van gevelreclame zijn lichtbakken. Met dit soort reclame val je altijd op ook in het donker! Lichtbakken zijn in vele vormen en maten te verkrijgen. Je kunt de lichtbak dubbelzijdig laten drukken of enkelzijdig, full color of één kleur. De lichtbakken zijn te bestellen in langwerpige vorm, kubus vorm en ook als een ovale vorm.

Gevelletters

Ons programma in gefreesde en gelaserde gevelletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Zo kunnen wij u het door ons gedeponeerde ACRYLOX aanbieden. ACRYLOX is een lichtdichte, kleurechte, gepigmenteerde acrylaatplaat verkrijgbaar in de diktes 8, 19 en 30 mm en in een breed scala aan diverse RAL-kleuren. Als variant is ACRYLOX TRANSLUCENT met een lichtdoorlatendheid van 40% zeer interessant.

Een andere interessante vorm van gevelletters zijn letters gevreesd uit RVS. Dit geeft een mooie chique uitstraling

Neon gevelbelettering

Wilt u geen lichtbak maar letters die lichtgeven? Geen probleem wij kunnen dit voor u realiseren!

Voor het trekken van aandacht is neon verlichting een uitstekende oplossing. De klassieke neon verlichting is subtiel, helder en zorgt voor sfeervol licht. De Neonreclame heeft een ware cultstatus.

The Strip is het festijn van Neon waar mensen voor naar Las Vegas afreizen om het te zien. Hierdoor heeft Neon reclame een ware cultstatus bereikt. Neonreclame is eindeloos toepasbaar en staat bekend op zijn helderheid. Neonverlichting heeft een heel groot kleurenspectrum en is zelfs tegenwoordig nog aan te prijzen vanwege zijn duurzaamheid.