Enveloppen

Laat enveloppen bedrukken die perfect passen bij jouw brieven en facturen. Onze enveloppen hebben een standaard grijze binnendruk.  Vergé naturel en biotop hebben een bruine binnendruk, de Eco enveloppen een lichtgroene. Verkrijgbaar met of zonder venster.

Sluitingen

U kunt enveloppen laten bedrukken met twee verschillende soorten sluitingen.

Striplocksluiting

Bij een striplocksluiting zit er een plaklaag op de sluitklep van de envelop. Door de beschermstrip eraf te trekken komt de plaklaag tevoorschijn en kunt u de envelop sluiten.

Gomsluiting

Dit is de traditionele manier van het sluiten van een envelop. Hier maak je de rand van de sluiting vochtig en vervolgens kunt u de envelop sluiten.

Het venster

Het venster heeft rechte hoeken en de binnenzijde van alle enveloppen (biotop uitgezonderd) zijn effen grijs. Op sommige formaten van enveloppen kun je zelf de positie kiezen zoals links of rechts.

Formaten

Zodalijk vertellen wij welke formaten  er zijn voor een envelop en bij elk envelop soort wordt verteld welke sluiting, venster en materiaal er gebruikt kan worden.

C4. C4 heeft de formaten 22,9 x 32,4 cm. Bij deze envelop kun je een venster nemen, kiezen voor striplock of gom sluiting en als papiersoort kan er gekozen worden voor 120 grams wit of 120 grams biotop.

C5. De afmetingen van deze envelop zijn 16,2 x 22,9 cm. Bij deze envelop kun je een venster nemen, kiezen voor striplock of gom sluiting en als papiersoort kan er gekozen worden voor 90 grams wit of 90 grams biotop.

C6. Deze envelop heeft de afmetingen 11,4  16,2 cm. Het venster en de striplock sluiting zijn niet beschikbaar voor dit formaat. De c6 envelop kan gedrukt worden op 80 grams wit papier.

EA4. EA4 heeft de afmetingen 31,2 x 22 cm. Venster, striplock en gom sluiting zijn allemaal beschikbaar voor dit formaat. Is te drukken op 120 grams wit papier.

EA5. Ea5 envelop heeft als afmeting 15,6 x 22 cm. Hier zijn ook het venster en beide sluitingen beschikbaar. Dit formaat is te drukken op 90cgrams wit en 90 grams biotop papier.