Wat is carwrappen en wat zijn de voordelen?

Carwrappen is een auto inpakken in een folie (dit is een hoogwaardige vinyl). Ook andere objecten kunnen gewrapt worden zoals motoren, vrachtwagens, aanhangwagens, treinen, boten, vliegtuigen en auto interieur.

Speciale tinten en trendy kleuren zijn mogelijk: Zoals bijvoorbeeld, chroomlook, carbon, parelmoer, metallic, mat of hoogglans. Er kan ook een foto in full colour print of een eigen ontwerp gewrapt worden. Dus eigenlijk zijn alle kleuren en motieven mogelijk. We hebben een groot assortiment en allerlei stalen op voorraad.

Voordelen

Carwrappen is de optie om “eens” van kleur en/of motief te veranderen zonder extreem hoge kosten. Terug naar origineel, gewoon de folie verwijderen! Denk eens aan de TNT Post die de kleur van het wagenpark van groen naar oranje wilde. Eén van de grootste voordelen van carwrappen is dat je van je auto/bedrijfswagen een rijdend visitekaartje kunt maken. Je kan wel tot 160.000 meer views krijgen per maand!

 Prijzen

Afhankelijk van de folie keuze en uw type auto maken wij een prijs op maat. Om u een indicatie te geven vindt u hieronder een overzicht van de categorie auto met bijbehorende richtprijs. Indien u een exacte prijsopgave wilt hebben verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Wilt u meer informatie? Klik om te bellen!

carwrappen
FASTWRAP
Vanaf
€ 1400
7 werkdagen
✔ Op het zicht gewrapt
✔ Buitenkant in nieuwe kleur
✔ Dorpels niet meegewrapt
✔ Handvaten en spiegels worden verwijderd voor een nette afwerking
NORMALE WRAP
Vanaf
€ 1700
3 - 4 werkdagen
✔ Op het zicht gewrapt
✔ Buitenkant in nieuwe kleur
✔ Dorpels en binnenkant van de deurposten meegewrapt
✔ Deuren, handvaten en spiegels worden verwijderd voor een nette afwerking
VOLLEDIGE WRAP
Vanaf
€ 2200
10 werkdagen
✔ Volledige wrap
✔ Alles wordt meegenomen in de wrap en gedemoneerd
✔ Originele kleur is vrijwel nergens meer te ontdekken