Canvas

U bent op zoek naar Canvas voor het aankleden van uw huis? Jules’Reclame wilt u daar graag bij helpen! Wij bedrukken canvasdoeken van scherpe kwaliteit, je kunt nu je eigen foto/ontwerp naar ons sturen.

  • Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Verkrijgbaar in Full color

Canvasdoeken zijn al jaren een geliefd item in veel huiskamers. Sinds kort mag je daar de tuin, het balkon of de buitenmuur aan toevoegen. Outdoortoepassingen zijn mogelijk dankzij het gebruik van sterk PVC-doek in combinatie met geïmpregneerde houten frames.

De populariteit van canvasdoeken laat zich eenvoudig verklaren: het is gemakkelijker dan ooit om een persoonlijke foto of afbeelding om te toveren tot een kunstwerk. En de vraag naar canvasdoeken is nog steeds groeiende.

Speciaal voor onze resellers ontwikkelden wij voor indoorgebruik een hoogwaardig en super voordelig canvasdoek. De hoge resolutie print komt perfect tot haar recht op het matte canvas met B1-brandcertificering. Het opspannen op sterke houten frames doen we volledig automatisch. De frames voor indoortoepassingen zijn verkrijgbaar in twee verschillende diktes leverbaar.

Canvasdoeken voor het bedrijfsleven

Canvasdoeken zijn ook ideaal voor in het bedrijfsleven. Je kunt er reclame mee maken maar ook die ene kale muur in de winkel opvullen met een toepasselijke foto, tekst of jouw logo. Het is ook een leuke manier om je beursstand aan te kleden.