bureauleggers

bureauleggers bedrukken

Met een bedrukte bureau-onderlegger lig je altijd onder de neus van jouw personeel en/of relaties. Laat de bureau-onderlegger bedrukken in de eigen huisstijl met natuurlijk jouw contactgegevens. De bureau-onderlegger is handig voor extra notities, maar ook ter bescherming van het kantoormeubilair. Laat uw bureauleggers bedrukken bij Jules’Reclame.

  • Verkrijgbaar in vier uitvoeringen
  • Maximaal 4 PMS-kleuren of kies voor full color
  • Verkrijgbaar vanaf 25 stuks

Elke dag weer opnieuw zitten we aardig wat uren achter een bureau. Gemiddeld zo’n zes uur, om precies te zijn. Dit maakt dat bureau onderleggers sterke reclamedragers zijn, aangezien ze gedurende deze tijd in beeld zijn. Hierdoor is er volop aandacht voor uw uiting!

Bij Jules’Reclame kunt u kiezen voor gedrukte bureau onderleggers op A1, A2 of A3 formaat. Daarnaast kunt u het aantal vel kiezen. Zo kan uw bureau onderlegger uit 25 of 50 vel bestaan. Ook kunt u kiezen of u de lijmbinding aan de boven- of onderkant van uw bureau onderlegger wilt hebben. Er zijn vele opties om uw bureau onderleggers naar uw eigen smaak te maken.

Bedruk de bureau onderleggers met uw eigen ontwerp. Denk hierbij aan uw naam, logo of slogan. Bureau onderleggers zijn handig en zullen daarom niet snel bij het oud papier belanden. Anders dan bij een visitekaartje blijft uw uiting dus lang in beeld.

Materiaal

Bureau leggers zijn te bestellen op 4 verschillende papier soorten.

80 grams recyclingpapier

90 grams lasergeschikt bankpost. Dit papiersoort wordt voornamelijk voor notitieblokken en briefpapier gebruikt. Dit papiersoort is goed beschrijfbaar zowel met potlood als pen en kan door vrijwel alle printers.

90 grams biotop papier. Biotop papier is een lichte papiersoort met een matte uitstraling. Het is mileuvriendelijk doordat het gemaakt wordt van afvalhout. Er worden geen witmakers gebruikt wat ook beter is voor het milieu. Doordat er geen witmakers gebruikt worden krijgt het biotop papier zijn typische creme, lichtgele uitstraling.

120 grams lasergeschikt bankpost. Dit is een iets luxere variant dan de 90 grams lasergeschikt bankpost.