Briefpapier

Goed briefpapier is de hoeksteen van je huisstijl. Laat papier drukken in je eigen huisstijl. En dat op het papier dat het best bij jou past: van hagelwit printerpapier tot een milieuvriendelijk biotop.

Formaten

Briefpapier kun je in 2 formaten bestellen. In A4, dit papierformaat heeft de afmetingen 210 x 297 mm of A5. A5 heeft de afmetingen 148 x 210 mm. Echter is A4  formaat aangeraden.

Bedrukking

Er zijn verschillende soorten bedrukkingen mogelijk.

4/0 enkelzijdig full color. Dit houdt in dat uw papier aan één zijde full color wordt gedrukt.

4/1 enkelzijdig full color. 4/1 houdt in dat het papier aan 2 kanten worden bedrukt, aan één kant in full color en aan één kant alleen maar zwart.

4/4 dubbelzijdig full color. 4/4 dubbelzijdig houdt in dat het papier aan beide kanten in full color bedrukt kan worden.

 

4/0 enkelzijdig full color is het meest gekozen bedrukking.

Papier soort

Als u briefpapier gaat drukken krijgt u ook de keuze welk papiersoort u wilt.

80 grams recyclingpapier. Dit papiersoort is gemaakt van 100% oud papier. Het heeft een matte uitstraling en is zowel met pen als potlood goed beschrijfbaar. Wilt u het milieu een handje helpen dan wordt dit papiersoort aangeraden.

90 grams lasergeschikt bankpost. 90 grams lasergeschikt bankpost wordt voornamelijk gebruikt voor notitieblokken en briefpapier. Dit papier is goed beschrijfbaar zowel met pen als potlood en kan door vrijwel alle printers.

90 grams biotop. 90 grams biotop papier is een licht papiersoort met een matte uitstraling. Doordat er geen witmakers worden gebruikt krijgt het biotop papier zijn typische creme, lichtgele uitstraling. Dit papiersoort is milieuvriendelijk doordat het wordt gemaakt van afvalhout.

120 grams lasergeschikt bankpost. 120 grams lasergeschikt bankpost wordt voornamelijk gebruikt voor volgpapier en briefpapier. de 120 grams is een luxere variant dan de standaard 90 grams lasergeschikt bankpost papier.