Blinderen van ramen 

Bij Jules’Reclame kunt u ook terecht voor het tinten van de ramen. Aangezien wij een totaal product willen aanbieden behoort het tinten zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard zijn er meerdere redenen om voor een luxe tint te gaan. Het blinderen van ramen heeft vele voordelen:

Privacy

Door een mooie windowtint is het moeilijk om nog in de wagen te kunnen kijken waardoor de interesse voor diefstal afneemt.

UV bescherming

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Aangezien de folie beschermd tegen uw-straling blijft het interieur langer mooi. Denk maar aan de wagens waarvan het interieur  en de hoedenplank geel of dof uitslaat.

Zon-/warmtewering

Naast uw-straling komt er ook de nodige warmte straling mee, d.m.v. het tinten van de ramen blijft ook deze straling buiten waardoor het aangenamer blijft in de auto.

Veiligheid

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Wegens de speciale tint folie blijft het glas in de folie plakken bij een ongeval, waardoor de kans zeer klein is dat je getroffen wordt door rondvliegende splinters.

Uitstraling

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Uiteraard ook een zeer belangrijke factoor. De auto ziet er met getinte ramen er veel mooier uit. Uiteraard, het oog wilt ook wat.

Wilt u meer informatie? Klik om te bellen!

Er zijn regels vastgesteld voor de licht doorlating van autoruiten. De op 1 mei 2009 in werking getreden Regeling voertuigen (RV) vermeldt dat de voorruiten en de voorste portierruiten van personenauto’s en bedrijfswagens minstens 55 procent licht moeten doorlaten.

Controle
Het KLPD (Korps Landelijke Politiediensten) kan controleren of uw voertuig aan de normen voldoen. De politie controleert met een Tintman, een apparaat dat de lichtdoorlating van de autoruiten meet. Als uw auto niet aan de voorwaarden voldoen, kunt u een boete krijgen. Zorg dus dat u met een betrouwbaar en specialistisch bedrijf zaken doet!

Certificaat
Als u uw autoruiten door Jules’Reclame laat tinten, bent u verzekerd van een resultaat dat voldoet aan de wettelijke normen. Onze zon- en warmtewerende glasfolie is goedgekeurd door alle officiële instanties.

blinderen van ramen