Blinderen van kantoorpanden of particulieren huizen

Steeds meer bedrijven en particulieren ontdekken de voordelen van het blinderen van ramen. En niet alleen bij auto’s, maar tegenwoordig ook thuis of in het kantoorpand. Geen hinderlijke schitteringen meer op de computer en weg met de inkijk, maar ook de verkleuring van je interieur kan je hiermee verminderen.

Er zijn verschillende soorten folies:

Veiligheidsfolie:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Het voordeel van deze folie is dat het bij breuk geen splinters of scherven veroorzaakt. Het wordt ook wel inbraak vertragende folie genoemd.

Decoratievefolie:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Zo is er dus ook puur decoratieve folie die geplaatst kan worden. Dit kan een leuk effect voor op kantoor zijn bijvoorbeeld. Denk maar aan de melkglas folie met een patroon erin, maar ook het bedrijfslogo als raamfolie.

UVwerendefolie:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Deze uv-werende raamfolie is de perfecte oplossing tegen verkleuring. Deze folie weerkaatst de schadelijke UV-stralen terwijl het zonlicht gewoon wordt doorgelaten. Bij huiskamers of etalages is het juist gewenst dat er binnen gekeken kan worden, maar dit mag niet ten koste gaan van de kleuren.

kantoorpanden blinderen