Beursstands

Val op tussen alle andere beursstands met je eigen gepersonaliseerde beursstand of beursstands. Maak een goede eerste indruk op de klanten. Deze presentatiesystemen zijn lichtgewicht en simpel op te zetten.

  • Enkelzijdige
  • full color bedrukking

Goedkope standaard beurs- / presentatiewand bedrukken

Opvallen op beurs of evenement? Laat uw beurswand of presentatiewand full colour bedrukken met uw ontwerp. Dat trekt gegarandeerd de aandacht. De beurswand is altijd 225 cm hoog en 30 cm diep. De breedte is afhankelijk van het gekozen model, u kunt kiezen uit een rechte of afgeronde beurswand. Op zoek naar een kleinere beurswand? Kijk dan bij onze rollup banners.

Bedrukte beurswand altijd gedrukt in full colour

De beurswand is gemaakt van geanodiseerd aluminium en altijd uitgerust met een handig opklapsysteem, rolkoffer en verlichting. De bevestiging van het doek uit een stuk is eenvoudig met klittenband. Het doek dat we gebruiken voor de beurswanden is 325 grams heavy textile met een hoge witgraad. Het doek heeft een M1 brandwerendheid certificaat.
Belangrijk om te weten is dat het doek opgerold wordt geleverd en dat het doek na beurs of evenement ook opgerold vervoerd moet worden om zichtbare vouwen te voorkomen. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat bij de beurswanden met ronde zijkanten een gedeelte van de afbeelding naar achteren wegloopt. Plaats hier geen belangrijke tekst of gegevens.

Presentatie desk

Maak uw beursstand compleet met een counter, roldeurkast of beursbalie. In België ook bekend als een toog. Deze zijn handig als statafel of om uw spullen uit het zicht te houden door de handige opbergruimte aan de achterzijde. Door de grote

Er zijn diverse modellen. Beursbalies/togen voorzien van een pop-up systeem (voor een razendsnelle montage) of baliecounters met losse componenten. Alle modellen zijn snel en gemakkelijk op te zetten, ook neemt het weinig ruimte in beslag tijdens het transport.

Er zijn vele mogelijkheden om op de beurs er uit te spatten met uw stand. Neem contact met ons op voor meer informatie en wij vertellen u graag wat voor mogelijkheden er allemaal zijn.

beursstands