Bestelwagen bestickeren

Jules’Reclame heeft alles in huis om uw bestelwagen(s) succesvol en herkenbaar de weg op te laten gaan. De uitstraling van uw bedrijfswagens is het visitekaartje van uw bedrijf. Wij zorgen door de juiste mix van vormgeving, materiaalgebruik en vakkennis voor een optimaal resultaat. Of het nu om één auto gaat of om een heel wagenpark. Prijzen voor Bestelwagen bestickeren kunt u vinden onderaan deze pagina.

Mogelijkheden complete huisstijl wijziging doorvoeren op een wagenpark

  • Één auto of een heel wagenpark
  • Geheel full color geprint, snijfolie of een combinatie van beide
  • Actie of thema reclame voor tijdelijk gebruik
  • garantiemogelijkheden voor langdurig gebruik

Bestelwagens met reclame hebben een enorme attentiewaarde.  Een bestelwagen met full color belettering wordt gezien, herkend en onthouden. Per maand kan het aantal contacten dat de uitingen op uw bestelwagens voorbij ziet komen oplopen tot wel 160.000 “views”. Kortom uw bestelwagen bestickeren is een goede investering voor uw bedrijf.

Leverbaar in full colour en teksten in meer dan 1000 lettertypes. De belettering wordt op maat gemaakt, gemonteerd en aangebracht. U kunt zelf lettertypes uitkiezen en waar u de bestickeren op uw bestelwagen wilt hebben.

Prijzen

De afbeeldingen laten zien in hoeverre de bestelwagen is beletterd. LET OP de prijzen kunnen veranderen, dit licht aan de grootte van uw bestelwagen/bus. De prijzen die u ziet zijn richtprijzen, wilt u een passende vrijblijvende offerte voor uw bestelwagen, neem dan contact met ons op. Wilt u meer informatie? Klik om te bellen!

bestelwagen bestickeren
Bestelwagen optie 1
Vanaf
199,-
2x belettering groot zijkant
1x belettering klein achterkant
Bestelwagen optie 2
Vanaf
275,-
2x belettering groot zijkant
1x belettering klein achterkant
2x streep zijkant
1x belettering voorkant
Bestelwagen optie 3
Vanaf
575,-
2x belettering groot zijkant
1x belettering fullwrap achterkant
2x streep zijkant
1x belettering voorkant
Bestelwagen optie 4
Vanaf
1650,-
Auto compleet ingepakt met folie