banieren drukken

Banieren

Banieren bevestig je super eenvoudig aan de wand of aan de gevel. Voor als de eerste indruk telt! Laat een banier drukken op papier, vlaggendoek, decotex of blockout.

  • Voor binnen- en buiten
  • Bedrukking: enkel- of dubbelzijdig full color

Als je er over nadenkt, is een vlag een bijzonder gebruiksvoorwerp. We hijsen een vlag als we iets vieren. Als we de aandacht willen vestigen op iets waar we trots op zijn. We zwaaien met een vlag als we pal voor onze mening staan, als we willen laten zien dat we ergens bij horen. Op een belangrijk moment, bij een beweging, bij een statement.

Ook in de zakelijke wereld staat een vlag voor emotie. Ondernemers hijsen een vlag bij hun kantoor, op het bedrijfsterrein, bij een nieuw project. Bij hun restaurant, in een haven, aan het stand. Om te laten zien dat ze er zijn. Om te vertellen wie ze zijn. En om het publiek uit te nodigen. Kom kijken. Met een vlag vestig je de aandacht op je bedrijf.

Een vlag is dus een bijzonder product dat staat voor aandacht, trots en emotie. Als je een vlag koopt, dan spreekt het bijna voor zich dat die ook mooi moet zijn. Wie trots is op zijn bedrijf en dat met een vlag wil laten zien, kiest het liefst voor kwaliteit. Maar dan moet je wel weten wie die kwaliteit levert.

Bij Jules’Reclame ben je aan het juiste adres. Je kunt je eigen banier/vlag ontwerpen maar wij kunnen die ook voor u maken. Wij kunnen de banier ook voor u monteren.